امام محمد باقر (ع) می فرمایند:
۞ کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد.۞
شناسه خبر : 535
  پرینتخانه » آشپزی تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۷ | 99 بازدید | ارسال توسط :

آموزش تهیه خورشت بِه

یکی از خورشت های بسیار خوش طعم و عطر و عالی که طعم ملس و دلنشینی دارد.

یکی از خورشت های بسیار خوش طعم و عطر و عالی که طعم ملس و دلنشینی دارد.

زمان تقریبی آماده سازی مواد:۱۰دقیقه

زمان تقریبی پخت: ۳ساعت

این مقدار مواد برای ۳ نفر

مواد لازم:

گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم

پیاز: یک عدد به: یک عدد

لپه: نصف پیمانه(درصورت تمایل)

آلو: به میزان دلخواه

رب گوجه: ۱ تا ۲ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زعفران: در صورت دلخواه

چوب دارچین:یک تکه

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت داده. پیاز که سبک شد ،گوشت را اضافه کرده.چوب دارچین را هم اضافه کرده. آب بریزید و بگذارید نیم پز شود. لپه رو ازچند ساعت قبل خیس کنید.(ریختن لپه اختیاری هست ولی طعم خورشت را عالی می کنه) اگر لپه دیرپز هست با گوشت هم زمان بگذارید بپزد ، اگرزود می پزد میانه های کار اضافه کنید . آب لپه را خارج کنید و کمی تفت دهید تا توی خورش وا نره. رب هم اضافه کنید و تفت دهید. و به خورشت اضافه کنید. به را هم پوست بگیرید و خرد کنید. هر طور وهر شکل دوست دارید می تونید خرد کنید و داخل خورشت وقتی که لپه نیم پز شد بریزید. آلو بخارا ، قیسی ، آلوچه ، آلو خورشتی و … که تمایل دارید از قبل خیس بشه ، لعاب خوبی میده و بعد داخل خورشت بریزید. نمک هم در آخر اضافه کنید.کمی زعفران آخر کار بهش اضافه کنید و در آخر چوب دارچین را بیرون اورید. آلو مزه ترشی بهش میده و طعم و ترکیب خورشت تقریبا ملس میشه . اما اگر دوست داشتید می تونید چاشنی های دلخواه، آب لیمو ، رب انار و … هم اضافه کنید.

نوش جان😋

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.