اخبار ویژه »
شناسه خبر : 8590
پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اخبار ویژه, انتخاب سردبیر, فرهنگی, گزارش خبری, ویژه
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵ | 4 بازدید | ارسال توسط : سردبیر
آغاز فرآوری انار به صورت سنتی در شهرستان استهبان
به گزارش استهبان آنلاین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: همه ساله همزمان با برداشت انار در پاییز، پخت رب انار، یکی از سنت های دیرینه مردم شهرستان استهبان آغاز می شود.
به گزارش استهبان آنلاین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: همه ساله همزمان با برداشت انار در پاییز، پخت رب انار، یکی از سنت های دیرینه مردم شهرستان استهبان آغاز می شود.
مدیریت جهاد کشاورزی استهبان، مهدی اعیان منش عنوان کرد: سطح زیر کشت باغ های انار شهرستان دوهزار ۸۷۰ هکتار است که از این سطح حدود ده هزار و ۲۰۰ تن انار به مصرف فرآوری می رسد.
اعیان منش بیان کرد: پیش بینی می شود با توجه به استحصال یک کیلو رب به ازای هر ۱۰ کیلو انار، حدود هزار و ۲۰ تن رب انار در شهرستان تولید و روانه بازار شود.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان تاکید کرد: نوع، طعم و کیفیت انار تأثیر زیادی در کیفیت رب انار دارد و کیفیت بالای انار شهرستان موجب تولید رب انار با طعم بینظیر، خوشرنگ و بازار پسند شده است.
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
https://estahbanonline.ir/?p=8590
تعداد دیدگاه : 0
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.