امام محمد باقر (ع) می فرمایند:
۞ کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد.۞
شناسه خبر : 7392
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اخبار ویژه, اقتصادی, کشاورزی, کشوری, ویژه تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲ | 281 بازدید | ارسال توسط :

برداشت انجیر از نظام میراثی مهم جهانی در شهرستان استهبان آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان، از آغاز برداشت انجیر، از نظام میراثی مهم جهانی انجیرستان دیم شهرستان استهبان خبرداد و گفت: برداشت انجیر در شهرستان استهبان از نیمه دوم مرداد ماه آغاز می گردد و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد
برداشت انجیر از نظام میراثی مهم جهانی در شهرستان استهبان آغاز شد

به گزارش استهبان آنلاین مهدی اعیان منش بیان داشت: شهرستان استهبان با دارا بودن حدود ۲۶هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست از نظر میزان سطح زیر کشت انجیر دیم را در جهان به خود اختصاص داده است که از این میزان ۲۲۵۰۰هکتار بارور و ۳۴۵۰هکتار غیر بارور می باشد و پیش بینی می گردد از این سطح حدود ۱۸ هزار تن محصول برداشت و روانه بازار گردد .

 

اعیان منش گفت: حدود ۷۵درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می شود و انجیر استهبان یکی از شش محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران می باشد که این امر باعث شناخت بیشتر این محصول در جهان گردیده است.

 

این مقام مسئول بیان داشت: در سال گذشته حدود ۱۹ هزار تن انجیر خشک به ارزش ۵۶ میلیون دلار صادر شده که نسبت به سال قبل ۱۷.۶ درصد رشد وزنی و ۲۱ درصد رشد ارزشی داشته است و همچنین در سه ماهه اول ۱۴۰۳ میزان ۱۴۱۹ تن انجیر به ارزش ۴ میلیون دلار با رشد ۲.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل صادر گردیده است.

 

اعیان منش افزود: در سال جاری وزش باد در زمان گرده افشانی، افزایش دما، تداوم گرما و تنش دمایی پس از تشکیل میوه موجب کاهش قابل ملاحضه محصول شده است که بخشی از آن با توصیه های کارشناسی قابل کنترل می باشد و توصیه های حفظ درخت در شرایط خشکسالی بدین شرح در اختیار بهره برداران این بخش قرار گرفته است: اجرای مالچ سنگی، سایبان، هرس اصولی، آبیاری کمکی به موقع باغات، سفید کردن تنه درختان وکاهش میزان بردهی

 

مدیر جهاد کشاورزی استهبان عنوان کرد: در شهرستان استهبان دو زنجیره ارزش تولید، چهار واحد فرآوری و ۱۳ واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه ای وجود دارد که ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه انجیر فراهم می کند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.