امام محمد باقر (ع) می فرمایند:
۞ کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد.۞
شناسه خبر : 1166
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اقتصادی, فرهنگی تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳ | 369 بازدید | ارسال توسط :

شورای فرهنگی عمومی شهرستان استهبان برای ثبت جهانی انجیر برگزار شد

به گزارش استهبان آنلاین شورای فرهنگی عمومی شهرستان استهبان به منظور هماهنگی و برنامه ریزی حضور نماینده نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهانی (جیاس) در شهرستان استهبان در خردادماه برای ثبت جهانی انجیر استهبان با حضور حجت الاسلام و المسلمین خاوری امام جمعه و رییس شورای عمومی فرهنگی شهرستان استهبان، یوسف کارگر فرماندار شهرستان استهبان، جانعلی بهزاد نسب مدیر و عضو هیات علمی موسسه پژوهش های کشاورزی و توسعه روستایی، غلامرضا فروهش تهرانی عضو هیات علمی موسسه، مدیر و کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی، امیدکیامرث رییس کمیته فرهنگی ثبت جهانی انجیر، حمید زارع رییس کمیته علمی ثبت جهانی انجیر، سایر اعضای شورای فرهنگی عمومی شهرستان، مهدی اعیان منش مدیر و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی استهبان در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.
شورای فرهنگی عمومی شهرستان استهبان برای ثبت جهانی انجیر برگزار شد
شورای فرهنگی عمومی شهرستان استهبان به منظور هماهنگی و برنامه ریزی حضور نماینده نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهانی (جیاس) در شهرستان استهبان در خردادماه برای ثبت جهانی انجیر استهبان با حضور حجت الاسلام و المسلمین خاوری امام جمعه و رییس شورای عمومی فرهنگی شهرستان استهبان، یوسف کارگر فرماندار شهرستان استهبان، جانعلی بهزاد نسب مدیر و عضو هیات علمی موسسه پژوهش های کشاورزی و توسعه روستایی، غلامرضا فروهش تهرانی عضو هیات علمی موسسه، مدیر و کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی، امیدکیامرث رییس کمیته فرهنگی ثبت جهانی انجیر، حمید زارع رییس کمیته علمی ثبت جهانی انجیر، سایر اعضای شورای فرهنگی عمومی شهرستان، مهدی اعیان منش مدیر و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی استهبان در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.
امید کیامرث ضمن عرض خیر مقدم از حاضرین جلسه خواستار همکاری همه جانبه مادی و معنوی برای برنامه ریزی هر چه بهتر حضور نماینده جیاس در شهرستان و در صدر آن اطلاع رسانی و آگاه سازی تمامی اقشار جامعه در مورد ثبت جهانی انجیر استهبان شد. وی همچنین اطلاعاتی در مورد برنامه های مورد نظر برای اجرا از جمله برپایی موزه فرهنگی انجیر، برنامه شب شعر محلی با موضوع انجیر و کمیته های تشکیل شده برای پیشبرد برنامه ثبت جهانی انجیر را ارائه نمود.
مهدی اعیان منش نیز اطلاعاتی در مورد سابقه کارهای انجام شده برای دستیابی به آخرین مرحله برای ثبت نظام میراثی انجیر استهبان که حضور نماینده جیاس در منطقه برای بررسی آن می باشد، اقدامات فعلی و برنامه های پیش رو برای ثبت جهانی انجیر را برای حضار عنوان کرد. بهزاد نسب مهمان ویژه جلسه، دو مولفه اصلی ثبت یک نظام در سازمان ثبت نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهانی را ریشه داشتن در تاریخ و تمدن آن جامعه و سر پا بود آن در حال حاضر به نحوی که در اقتصاد، معیشت و فرهنگ آن اجتماع دیده شود معرفی کرد و بیان داشت در زندگی مدرن امروزه نظام های میراث کشاورزی رو به افول می رود که برای حفظ این میراث ها برنامه جیاس به صورت داوطلبانه از طرف کشورها برقرار شده است.
وی در ادامه گفت: برای موفقیت در ثبت جهانی انجیر در زمان بازدید نماینده جیاس می بایست به نحوی برنامه ریزی شود که دانش بویم برجسته شود، مسیر بازدید به نحوی باشد که چشم انداز بصری داشته باشد، نقش نهادهای مردمی پر رنگ نشان داده شود، اثر انجیر در تغذیه و مناسبات اجتماعی نشان داده شود و زنجیره کاشت تا برداشت و فرآوری آن به نمایش گذاشته شود. امام جمعه، فرماندار ، مدیر جهاد کشاورزی ، رییس اداره میراث فرهنگی ، رییس کمیته علمی نیز اطلاعات و نقطه نظرات خود را در این زمینه بیان داشتند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.